Ευχαριστήριο μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου

Σ΄ένα σύντομο αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ενδιαφέρον χρονικό διάστημα, βρέθηκα κοντά με τους κατοίκους του νομού Τρικάλων. Κατά την προεκλογική περίοδο είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με φορείς του νομού, με πολίτες όλων των ηλικιών, με νέες και νέους, με εργαζόμενους, ελευθεροεπαγγελματίες, συνταξιούχους, καταγράφοντας τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.

Το σημαντικότερο για έμενα σ’ αυτή την σύντομη προεκλογική περίοδο ήταν η διάδοση των θέσεων, της συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ», που ηγούμουν του ψηφοδελτίου της, στο Νομό Τρικάλων, και του κόμματος Βολτ Ελλάδας, του οποίου αποτελώ στέλεχος. Οι θέσεις και οι προτάσεις που αγκαλιάστηκαν από ένα πολύ σημαντικό αριθμό πολιτών κι αυτό φάνηκε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου.

Φτάνει να σημειώσουμε ότι το εκλογικό ποσοστό στο νομό Τρικάλων ήταν το μεγαλύτερο της χώρας, και διπλάσιο του πανελλαδικού.

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους εκείνους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές, όλους τους συνδημότες μου στο Δήμο Φαρκαδόνας, όλους εκείνους που στήριξαν με την ψήφο τους την συμμαχία. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους εκείνους τους πολίτες που δεν κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί τους, λόγω της σύντομης προεκλογικής περιόδου.

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα συνεχίζω να βρίσκομαι δίπλα στο κάθε πολίτη και θα αγωνίζομαι προκειμένου να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Αυτό ο όμορφος πολιτικός κύκλος που άνοιξε προ ολίγων εβδομάδων με γέμισε με πολλές εμπειρίες και γνώση. Φυσικά και δεν πρόκειται να κλείσει εδώ. Πιο δυνατά, πιο συντεταγμένα, προς όφελος της κοινωνίας, των πολιτών. Προς όφελος της Ελλάδας και της Ευρώπης.